Vilka vi är

Vi på Sustain You är övertygade om att det finns mycket i vardagen som vi kan göra någonting åt. Och att det är viktigt att vi ständigt gör medvetna val, även i det lilla. Många små förändringar gör stor skillnad. Vår ambition är att du på sustainyou.se ska hitta inspiration och kunskap, och tips om hur du kan tillämpa dessa praktiskt i din vardag! Och genom våra tjänster Sustain You premium, Success Board och Sustain Change får du tillgång till ytterligare stöd för att skapa förändringar i liv och arbete.

Här kan du läsa om vilka vi är!

Anna Ahrenfelt
Anna Ahrenfelt
VD & grundare
Anna är civilekonom men insåg tidigt i arbetslivet att det som intresserar henne på riktigt är människor. Hon har varit både anställd och drivit eget konsultföretag. Den gemensamma nämnaren har varit utveckling av verksamhet genom utveckling av människor och grupper.
Bo Ahrenfelt
Bo Ahrenfelt
Styrelseordförande och expert.
Bosse är utbildad läkare och psykiater. Han har ägnat över 30 år av sitt yrkesliv med förändring och utveckling på individ- grupp och organisationsnivå. Hans bok Förändring som tillstånd gavs ut första gången 1995 och tredje upplagan kom ut 2013.
Karin Nyman
Karin Nyman
Redaktör för Sustain You och sköter våra sociala medier.
Är journalist och formgivare. Började inom radio, Ålands Radio, och dagspress, Metro, gick över till kundtidningssidan 2006. Har jobbat/jobbar med bland annat Kupé, Magasinet Fotboll och Sten (Sveriges Stenindustriförbunds magasin).
Jessica Schultz
Jessica Schultz
Konsultansvarig & skribent
Jessica Schultz är beteendevetare med en lång erfarenhet av att arbeta med att utveckla chefer och organisationer.
Patrik Håll
Patrik Håll
Konsultansvarig
Arbetsmiljöspecialist och expertkonsult med fokus på systematiskt arbetsmiljöarbete och ledningssystem.
Josefin Dahlqvist
Josefin Dahlqvist
Affärsutvecklare & teknikansvarig
Josefin har 15 års erfarenhet av digitalisering-, produkt- och affärsutveckling med hållbarhetsperspektiv. Hon är länken mellan oss och våra teknikpartners.