Tillsammans gör vi skillnad

Tack vare våra partners får vi en större räckvidd. Vi har valt att arbete uteslutande via partners för att på ett effektivt sätt nå ut till många.

Våra partners delar visionen om ett samhälle där vi alla gör medvetna val för att leva en hållbar vardag och bidra till en hållbar värld. Vi kompletterar deras utbud och skapar värde för deras kunder. Tillsammans kommer vi att bidra till fler hållbar individer, familjer, företag och ett mer hållbart samhälle.

Naturvetarna

Fackförbundet Naturvetarna vill utveckla hållbara medlemmar!

Naturvetarna arbetar för att deras medlemmar ska må bra och vara långsiktigt hållbara i sin karriär. Hållbarhet handlar om balans i hela vardagen, inte bara på jobbet. Därför erbjuder de medlemstjänsten SustaiNa.

SustaiNa består av tjänsten Sustain You premium kombinerat med ett personligt coachsamtal med en av Naturvetarnas karriärrådgivare.

“De har tagit fram riktigt bra verktyg för att jobba med en väldigt viktig fråga.”

Hur uppstod samarbetet med Sustain4?

– Jag deltog på ett av deras seminarier och det ledde till ett långt spånarmöte om hur vi skulle kunna samarbeta. De har tagit fram riktigt bra verktyg och metoder för att jobba med en väldigt viktig fråga. Som fackförbund jobbar vi för att våra medlemmar ska ha bästa möjliga förutsättningar på arbetsmarknaden och då behöver vi lyfta vikten av den personliga hållbarheten.

Hur arbetar ni idag?

– Vi har under 2019 haft flera frukostseminarier och workshops med temat personlig hållbarhet. Återkopplingen från våra medlemmar har varit mycket positiv och att ämnet är relevant märker vi också på hur snabbt dessa event blev fullbokade. För att bemöta efterfrågan så har Sustain4 utbildat våra karriärrådgivare så att vi kan erbjuda coachning även i personlig hållbarhet.

Vad är din egen erfarenhet?

– På jobbet använder jag mig av reflektionskortleken WORK edition för att prata om arbetsmiljöfrågor i teamet. Korten är väldigt uppskattade och alla får möjlighet att ge sin syn på frågorna. Jag har själv  lyssnat på Anna vid flera tillfällen och hittar ständigt nya saker att ta till mig. Personligen har jag påbörjat Sustain You premium, men jag har en bra bit kvar där.

ActiWay

ActiWay är ett digitalt hälsoföretag som erbjuder marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av hälsoförmåner.

Är din arbetsgivare ansluten till Actiway kan du beställa Sustain You premium här

HR-benefits

HR-benefits koncept riktar sig mot arbetsgivare som bryr sig om sina anställda och vill arbeta proaktivt för att bidra till deras välbefinnande genom att erbjuda hushållsnära tjänster som löneförmån.
– Det bästa betyg vi kan få på det kundvärde vi skapar är feedback från våra kunder, säger Mila Viniavska Vd och delar med sig av återkoppling från en av deras kunder:
”Jobbet är ju en stor del av livet och att erbjuda hushållsnära tjänster som löneförmån är ett smart sätt för en bra chef att underlätta för sina anställda att få livet gå ihop. Som arbetsgivare får man utökad lönsamhet med nöjda medarbetare, minskad sjukfrånvaro och är verkligen en proaktiv del i rehabiliteringsarbete. Det är en investering som betalar tillbaka sig”